Restaurant de Tipbrug Leergierige en enthousiaste keukenhulp gezocht
Algemene (voor) bereidingen, mice en place. A la carte warme en koude bereidingen en gezelschappen helpen met doorgifte. stages op woensdag donderdag en vrijdag of in overleg.
Naar wie zijn wij op zoek?
We verwachten van jou een pro actieve houding en interesse in de klassieke keuken met een moderne twist. We koken veel a la minute. Dus veel uitdaging in het technische deel van het vak.
Wat biedt het bedrijf?
Een uitdagende werkplek in een klein familiebedrijf in Meppel. Ons bedrijf bestaat al ruim 30 jaar (!) en bied plaats aan ongeveer 40 a la carte gasten en een zaal met ca. 55 plaatsen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder