Pizzeria Ristorante Trivio del Villaggio
Je gaat in een gemotiveerd keukenteam werken waar niets uit een pakje komt alles vanaf de grondstof wordt bereid. Je leert koken, mis en place voorbereiden, menu engineering toepassen, van een dagsoep bereiden tot een heerlijke ossenhaas van de lavasteengril, flamberen en nog veel meer vaktechnieken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een kok die zelf graag kookt en zin heeft in een mooi vak te leren en zelf te kunnen bijdragen aan een mooi eindproduct.
Wat biedt het bedrijf?
Een afwisselende leerplek waar je de ruimte, gelegenheid en goede begeleiding krijgt van 1 van de 2 leermeesters in de keuken. Onder leiding van chef werk je in een keukenteam van 11 mensen totaal.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder