Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Barres Wil jij in een klein team aan de slag, ben je leergierig, wil je in ervaring opdoen in hoger segment horeca, Dan moet je hier zijn!

Wil je ervaring opdoen in een restaurant in het hoger segment, dan zijn wij het restaurant wat je zoekt. Wij zijn een klein bedrijf waar de student veel kan meekrijgen en veel ervaring kan opdoen. Kennis van gastvrijheid, serveertechnieken, wijnen, wijn-spijs, etiquette, alles komt bij ons aan bod. Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden in managment, administratie, marketing en ondernemerschap. Wij zoeken bovenal gemotiveerde leerlingen! Kennis kunnen wij je aanleren, motivatie moet je zelf meebrengen. Voor meer informatie over ons restaurant kijk op www.restaurantbarres.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Motivatie, leergierig zijn, dat zijn de belangrijkste vaardigheden/kenmerken die we zoeken. Technieken en kennis kan je ook bij ons opdoen in praktijk. Uiteraard is passie voor wijn en eten belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een klein bedrijf waar de student veel kan meekrijgen en veel ervaring kan opdoen. Kennis van gastvrijheid, serveertechnieken, wijnen, wijn-spijs, etiquette, alles komt bij ons aan bod. Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden in managment, administratie, marketing en ondernemerschap.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder