Kok

Cityhotel Wood Aanstormend kooktalent ter uitbreiding van ons koksteam in The Green Room!

Aan de slag als leerling chef bij Cityhotel Wood's Restaurant The Green Room in Middelburg? Bij WOOD sta je altijd direct in contact met je gasten, want keuken & restaurant vormen samen een open setting waardoor er een echte huiskamersfeer ontstaat. In The Green Room is de hoofdrol voor de groenten, maar bij ieder groentegerecht hebben onze gasten de keuze uit een vlees- of vissuggestie van de chef. In de vroege ochtenduren (vanaf 06:30 uur) zijn we al druk bezig met het verzorgen van het ontbijt voor onze hotelgasten. Dit doen we in een luxe buffetvorm. Na het ontbijt beginnen we met de mise en place voor de avond en zijn we vanaf 12:00 uur (dinsdag t/m zaterdag). Het ontbijt serveren we 7 dagen per week. Lunch serveren we op aanvraag voor groepen en vergaderingen die in het hotel plaatsvinden. Als leerling nemen we je mee op ontdekkingsreis door alle facetten van onze keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gemotiveerde, leergierige persoonlijkheid die van aanpakken houdt en de verwachting van de gasten wil overtreffen. Je komt terecht in een professioneel team en in een werkomgeving waar contact met de gast geen uitzondering, maar de standaard zal zijn. Eigenschappen als stressbestendig, netjes en gestructureerd komen hierbij goed van pas. Je bent van harte welkom om eens bij ons in het hotel te komen kijken. Ervaring is geen pré, onze leermeester(s) leren jou alles wat je moet weten! Houdt er wel rekening mee dat je wisselende werktijden- en dagen hebt.

Wat biedt het bedrijf?

Jij op jouw beurt kunt rekenen op een uitdagende werkomgeving waarin jouw talenten tot hun recht komen. Je helpt immers om een gloednieuw hotel op te bouwen, en daar hebben we ieders kunde hard voor nodig! Ook zorgen we voor een fijne werksfeer. Die leer je natuurlijk pas echt kennen als je aan de slag gaat… maar denk alvast aan een hecht team, gezonde personeelsmaaltijden, leidinggevenden die voor jouw ideeën openstaan, en flexibiliteit waar dat nodig is. Ook niet onbelangrijk: - Goed salaris - Opbouw vakantiedagen en vakantiegeld - Fijn en gezellig team - Overuren worden gecompenseerd, we werken met een tijd-voor-tijd systeem.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder