De Gouden Bock Gastheer- of vrouw gevraagd voor ambachtelijk visrestaurant de Gouden Bock!
Restaurant de Gouden Bock in Middelburg is geopend van dinsdag t/m zaterdag voor lunch en diner en beschikt over een mooi groot terras waar het op zonnige dagen lekker druk kan zijn. De Gouden Bock is open voor koffie, lunch, borrel en diner. In het restaurant wordt alles in eigen keuken gemaakt; het brood, de sauzen, de taartjes, de charcuterie, de soepen, de koekjes bij de koffie, kortom alles! Veel van de ingrediënten van deze gerechten zijn afkomstig uit onze eigen moestuin, zijn van het seizoen of worden aangeleverd door lokale leveranciers. Jij ontfermt je over onze gasten in het restaurant en op het ruime terras. Je verwelkomt de gasten vriendelijk, neemt de bestelling op en serveert de gerechten en drankjes met een glimlach uit. Ook vind je het leuk om enthousiast te vertellen over de gerechten en wijnen. Kortom je zorgt ervoor dat de gasten blij en tevreden weer naar huis gaan. We werken in een klein team zodat je ook handig (leert) te worden achter de bar.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als student of werknemer bij de Gouden Bock ben je een fijne vrolijke collega om mee te werken, die geïnteresseerd is in alles wat met eten en drinken te maken heeft. Gastvrij is en flexibel inzetbaar.
Wat biedt het bedrijf?
Restaurant de Gouden Bock is een supermooi bedrijf waar je een hoop kunt leren. Geen massa bedrijf, maar werken in een klein team, met aandacht voor de gasten maar ook voor de natuur omdat het voornamelijk biologisch werkt. Met een passie voor eerlijke (huisgemaakte) produkten, koffie en wijnen met kans op een vaste baan en doorgroeimogelijkheden!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat