Retailmedewerker

Media Markt Middelburg B.V. -Kom ook stage lopen bij de grootste en leukste elektronica winkel van Zeeland

Als stagiair(e) binnen onze vestiging zal jij vanaf dag één meedraaien in ons team. De werkzaamheden verschillen per opleiding. Je zult klanten te woord staan en leren hoe je de klanten kunt verrassen waardoor ze met een WOW-gevoel de winkel verlaten. Je verkoopt, adviseert en biedt uitstekende service. Je springt goed in op de wensen van de klant en samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een geordende afdeling en zorg je voor een prettige winkel- en werksfeer. Je zorgt voor het aanvullen, presenteren en prijzen van de producten op de afdeling. Tijdens de stage heb je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied. Je zult zelfstanding maar ook in teamverband werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt minimaal een MBO opleiding welke aansluit op de Elektronische Detailhandel. Verder beschik je over de benodigde productkennis. Je bent klantvriendelijk, commercieel ingesteld, enthousiast en communicatief vaardig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende stageplek binnen een dynamische organisatie die continu in beweging is. Je werkt binnen MediaMarkt met jonge gemotiveerde collega’s in een open en ambitieuze onderneming met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Stageduur en werktijden worden vastgesteld in overleg met jou. Wil jij stage lopen in een andere periode? Dat kan! Solliciteer en geef hierbij aan in welke periode jij stage wil lopen.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder