Meewerkend horeca ondernemer

Het Rechthuis eten & drinken is een gezellig en dynamisch eetcafé met maar liefst 110 zitplaatsen binnen en zo'n 100 plaatsen op het terras. Om 15.00 uur gaat de zaak open en begint de middagborrel. Deze wordt opgevolgd door het diner. Daarna vindt er (vooral in het weekend) nog een drukke en gezellige avondborrel plaats. De student zal volledig meedraaien binnen het bedrijf. Zo leert hij/zij zelfstandig de bar te draaien en krijgt de student uiteraard ook de verantwoordelijkheid over een eigen wijk tijdens het diner en/of de borrel. Het Rechthuis kent een uitgebreide wijn en bierkaart. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om onze gasten hierin te kunnen adviseren. De student zal dus veel kennis betreft wijn en speciaalbieren opdoen. Verder zullen we ons ook gaan verdiepen in activiteiten zoals het bestellen van de drankenvoorraad en de planning van de tafelindeling. Kortom ook leuke, uitdagende leerplek!

  • locatie
    Mijdrecht
  • dagen pw
    In overleg
  • periode
    1-9-2022 t/m 31-8-2023
  • gewijzigd
    04 mei 2022
  • beschikbaar
    1

Meewerkend horeca ondernemer


Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een een student met oog voor detail, flexibiliteit, gedrevenheid en een vlotte babbel.

Wat biedt het bedrijf?

Het Rechthuis eten & drinken biedt de student een leerzame en gezellige leerplek waar hij/zij écht onderdeel uitmaakt van het team en niet wordt gezien als stagiaire. Wanneer de samenwerking vanuit beide kanten bevalt, is er ook kans op een vaste aanstelling.

Opleiding Meewerkend horeca ondernemer

Crebonummer: 25185
Leerweg: bbl

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder