Servicemedewerker gebouwen

Vakantiepark Capfun De Wondermolen Wij zijn op zoek naar een handige stagiaire!

Zoek jij een mooie stage in een uitdagende en heel bijzondere omgeving met de leukste collega's? Dan moet je op Capfun De Wondermolen zijn!! Werken op een vakantiepark dat we opnieuw aan het inrichten zijn en waar jij een steentje aan kan bijdragen! Dat is pas een uitdaging! Voor het seizoen 2024 wordt het park uitgebreid met 158 nieuwe accommodaties. Dat vraagt om deskundig onderhoud. Daar hebben we jou bij nodig! Je werkt in een leuk team en je hebt de kans om veel te leren en bij te dragen aan het uiteindelijke resultaat. In het vakantieseizoen ontvangen wij duizenden gasten die bij ons een fantastische vakantie komen doorbrengen. Kwaliteit is belangrijk voor ons. Gastvrijheid ook. Zo willen we jou dus ook ontvangen. Neem snel contact met ons op als dit je aanspreekt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Al onze medewerkers moeten gastgericht zijn, jij bent het visitekaartje van Capfun De Wondermolen. Jij bent enthousiast en gemotiveerd, je wilt jezelf ontwikkelen en een persoonlijke groei doormaken gedurende je stage periode. Je kan goed met mensen omgaan en in een team werken. Je kunt ook zelfstandig taken uitvoeren en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je werk. Je bent bereid je handen uit de mouwen te steken en je kan goed met onverwachte dingen omgaan. Je moet flexibel zijn en goed kunnen communiceren. Wij bieden je een kans om al jouw vaardigheden toe te passen in de praktijk!

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiair bij Capfun de Wondermolen word je ondergedompeld in een dynamische en stimulerende omgeving waar je de kans krijgt om waardevolle ervaring op te doen in de recreatie- en toerismesector. Capfun is namelijk één van de leaders op het gebied van toerisme. Bij Capfun staan onze gasten altijd centraal. Wij als team streven altijd naar een vakantiebeleving die alle verwachtingen overtreft, met als doel dat onze gasten herinneringen creëren zodat ze meteen boeken voor hun volgende vakantie! Als stagiair draai jij volledig mee en krijg jij de mogelijkheid om creatieve en innovatieve ideeën aan te dragen die de gastbeleving naar een hoger niveau tillen. Maar stagelopen bij Capfun is niet alleen maar werken. We bieden een werkomgeving met een hecht team van enthousiaste collega’s. Samen creëren we een positieve en motiverende sfeer, waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook willen wij ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke zomer beleeft.

Wat ga je leren?

  • Opnemen en vaststellen van werkzaamheden
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van opnamewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Opnemen situatie ter plaatse
  • Verrichten van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouwonderdelen en omgeving
  • B1-K2-W1 Voorbereiden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving
  • B1-K2-W10 Afronden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving
  • B1-K2-W2 Opsporen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen en bouwkundige gebreken
  • B1-K2-W3 Geschikt maken gebouw(onder)deel voor uit te voeren werk
  • B1-K2-W4 Verrichten van preventief onderhoud aan elektrotechnische en werktuigkundige installatie
  • B1-K2-W5 Verrichten van preventief onderhoud aan gebouw, interieur en terrein
  • B1-K2-W6 Verhelpen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen
  • B1-K2-W7 Verhelpen van bouwkundige gebreken
  • B1-K2-W8 Verrichten van modificaties aan elektrotechnische en werktuigkundige installaties
  • B1-K2-W9 Verrichten van modificaties aan gebouw, interieur en terrein

lees verder