Leidinggevende bediening

Coava Wij zijn op zoek naar een leidinggevende!

Coava is een sterk groeiend bedrijf aan het Plein in Nijkerk. Je gaat bij Coava het takenpakket van school uitvoeren en volledig meedraaien in het bedrijf. Je leert hoe het in het restaurant eraan toe gaat onder begeleiding van de restaurant manager. Het doel is om uiteindelijk zelfstandig te werken in het restaurant en ondersteunt hierbij de restaurant manager (denk aan plannen, inkopen etc.) Het ontwikkelen van een scholier tot vakman of -vrouw en om alle kneepjes van het vak te leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een vlotte babbel, oog voor detail, creativiteit, hands-on mentaliteit, ondernemend, assertief.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Coava staat de beleving van verwennerij en eerlijke producten voorop. Voor onze nieuwe locatie zijn wij op zoek naar leerling bediening om samen met het team onze menukaart op tafel te zetten in samenwerking met de rest van het team! April 2021 hebben wij de deuren geopend van ons nieuwe pand aan het Plein in Nijkerk. Een mooie en ruime locatie met groot en zonnig terras aan hetzelfde plein. Voor ons nieuwe restaurant zijn wij dan ook op zoek naar een gemotiveerde en professionele leerling die continu streeft naar de perfecte beleving voor de gast.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder