Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Domest Import-Export B.V. Gezocht: Assistent Installatie en Constructietechniek binnen leuk bedrijf met veel ruimte om te groeien!

Allereerst starten we met een kop koffie, fris of thee! Een goed begin is immers het halve werk! Daarna ga je aan de slag met de dagelijkse taken binnen ons magazijn. Als assistent installatie en constructie techniek bij Domest heb je veel verschillende taken. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het verzamelen, inpakken en versturen van onderdelen. Ook zal je je bezig houden met het verwerken, controleren en inboeken van binnenkomende onderdelen en apparaten, het netjes houden van het magazijn en zorg je er dagelijks voor dat de voorraad klopt. Wanneer er vragen zijn vanuit één van jouw collega's of klanten over onderdelen of binnenkomende goederen, probeer jij deze zo snel mogelijk op een goede manier af te handelen. Heb je zelf vragen, dan kijken we zeker met je mee! Heb je tips hoe wij dingen beter kunnen regelen of makkelijker kunnen maken? Ook dan luisteren we graag en sparren we met je mee! Groeien doen we binnen ons bedrijf immers samen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Het liefst zien we dat jij: - Gestructureerd, proactief en accuraat bent- Je maakt er een sport van om het magazijn elke dag geordend achter te laten met een dagelijkse dosis positieve energie. - Lichamelijk in staat om staand te werken en te tillen - Als een echte krachtpatser verplaats jij onze apparaten van A naar B. - Goede beheersing van de Nederlandse taal - Met jouw communicatie skills, kunnen collega's elke vraag bij jou neerleggen en andersom. - Woonachtig in de omgeving Nijkerk - Binnen een straal van 30 km of minder! Want wat is er nou lekkerder dan met de fiets (van de zaak) naar het werk? We vinden fysieke en mentale gezondheid erg belangrijk binnen ons bedrijf. - VMBO / MBO werk- en denkniveau en het liefst minimaal 18 jaar oud vinden we toch ook wel erg prettig!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een gezellig team met collega's die open zijn naar elkaar en waarbinnen we dagelijks proberen om het beste uit elkaar te halen. We zijn een belangrijke speler in de consumentenelektronica met onze merken en zijn ook actief op onder andere Bol.com. We houden van gezelligheid en humor op de werkvloer, net als een leuk verhaal. Pas jij hier tussen? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder