Schilder

Ariëns - Partner in Vastgoed Onderhoud Een leuke leerplek voor een Schilder met karakter !

Als onderhoudsschilder bij Ariens – Partner in Vastgoedonderhoud werk je onder andere voor woningcorporaties en zorginstellingen. Niet alleen onze opdrachtgever maar ook de bewoner is onze klant. Je levert vakwerk. Je zorgt ervoor dat houten deuren, ramen en kozijnen (weer) goed beschermd zijn tegen de weersomstandigheden. En waar houtrot aanwezig is weet jij de juiste technieken te gebruiken om deze te verwijderen en het hout weer te repareren. Ook aanvullende werkzaamheden ga jij niet uit de weg. Denk hierbij aan glaszetten, kitten, klein spuitwerk en eenvoudige betonreparaties. Natuurlijk ben je prima in staat om op een nette manier te communiceren met klanten. Dit alles doe je in een omgeving waarbij samenwerken centraal staat. Samen met de opdrachtgever, samen met de bewoner en samen met je collega’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je werkt netjes en levert kwaliteit. Je spreekt de Nederlandse taal goed. Je communiceert op een beleefde manier met de bewoner en je werkt met onderling respect met je collega's in het team.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden jou een fijne werkomgeving met prettige collega’s bij een bedrijf dat zich werkelijk inzet om een goede werkgever te zijn en waar de menselijke maat het uitgangspunt is.

Wat ga je leren?

  • Voert schilderwerk en aanverwante werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Bereidt ondergronden voor
  • B1-K1-W3 Voert werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4 Levert werkzaamheden op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder