Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

De Budde Enthousiaste jongedame / jongeheer gezocht voor de bediening

De student wordt onderdeel van het gastheren-/vrouwenteam van De Budde. Dit betekent dat je alle taken / stappen die vaste en parttime medewerkers verrichten ook gaat doen. In het begin werk je altijd eerst een paar weken bijvoorbeeld achter de bar en vervolgens ga je door naar de voorgrond in de bediening (volgorde staat niet vast). We zorgen er juist voor dat je stap voor stap de verschillende afdelingen / systemen goed kent dan dat je dagelijks op een andere afdeling staat. Onze ervaring leert dat je de taken veel sneller onder de knie hebt als je een aantal weken (ligt er aan hoe snel je iets oppakt) hetzelfde doet. Dit creƫert rust en focus in je hoofd. Wij vinden het erg belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid en initiatief neemt over wat je moet doen aan schoolopdrachten en wat de leermeester voor je moet aftekenen / helpen. De Budde verzorgt en betaalt het personeelseten gedurende werkdag. Daarnaast mag je na werktijd 3 (non)alcoholische drankjes nuttigen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail Verantwoordelijkheid nemen Secuur werken Breed vocabulaire Enthousiast en gastvrij Weten wat je moet doen op rustige momenten

Wat biedt het bedrijf?

Een hecht jong team. Minimum salarisvergoeding conform de horeca CAO. Je hebt recht op fooi over je gewerkte uren. Maaltijden en drankjes worden betaalt vanuit De Budde. Werkkleding (blouse / polo) wordt gewassen bij De Budde.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder