The Duke
Je komt te werken in een high-end omgeving. Samen met een hecht en gezellig team van zestien personen ben je het gezicht van The Duke. Het team wordt gedreven onze Horeca manager aan de leiding, ondersteund door de ass. horeca manager met ruime ervaring. Dit ben jij: The Duke is altijd in ontwikkeling en zoekende naar verrassende en vernieuwde ervaringen voor onze members en hun gasten. Vanwege toenemende activiteiten en het nieuw te openen Fine Dining restaurant The Charles zijn wij zoek naar enthousiaste bedieningsmedewerkers. Voor The Duke is het belangrijk dat je een echte duizendpoot bent met een goed organiserend vermogen, waarbij ervaring op hoog niveau een must is. Affiniteit hebben met het gastheerschap in een high-end omgeving en initiatief nemen staan bij ons hoog in het vaandel. Ben je in opleiding en ben jij die enthousiaste en gedreven gastheer - vrouw, die zichzelf continu wil blijven uitdagen en ontwikkelen? Kom dan eens kennismaken met The Duke
Naar wie zijn wij op zoek?
Affiniteit hebben met het gastheerschap in een high-end omgeving en initiatief nemen
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een baan waarin ondernemendheid en zelfstandigheid centraal staan met een uitstekend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en waar interne doorgroeimogelijkheden gestimuleerd worden. Bovendien zijn er goede secundaire regelingen, waaronder de mogelijkheid tot het volgen van externe opleidingen en cursussen. Bij indiensttreding kom je te werken in een team waar naast hard werken geregeld tijd is voor leuke activiteiten. Denk hierbij onder andere aan het behalen van je golfcertificaat, samen met collega’s golfen op onze prachtige baan en diverse bedrijfsuitjes. Daarnaast krijg je bij ons: Buiten het seizoen een vierdaagse werkweek; Regelmatig weekenddagen vrij; Enkele feestdagen vrij; De mogelijkheid tot vakantie tijdens schoolvakantie en/of bouwvakantie
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan