Assistent plant, dier of groene omgeving

EuroParcs Molengroet Werk jij graag buiten en zorg jij graag voor het groen voor het hele park? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker techniek en groen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle zaken die te maken hebben met onderhoud, storingen en reparaties op het vakantiepark. Veiligheid en netheid heb je hoog in het vaandel staan, je signaleert defecten tijdig en repareert deze vakkundig. Daarnaast ga je aan de slag met het aanplanten en onderhouden van het groen op het hele park. Je houdt het groen onkruidvrij en snoeit in de juiste tijd de bomen en de struiken en zorgt ervoor dat de grasvelden er het gehele seizoen netjes gemaaid bij liggen. Samen met jou collega's zorg je ervoor dat het park er het hele jaar netjes en verzorgd bijligt, zodat de gast optimaal kan genieten van een welverdiende vakantie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je taken bestaan uit: Verrichten van allerhande technische handelingen, zowel in de faciliteiten van het vakantiepark als in de woningen. Installatie- en elektrawerkzaamheden. Signaleren en melden van geconstateerde gebreken. Opvolgen van takenlijsten en rapporteren van voortgang aan betrokken partijen. Verrichten van het onderhoud van alle groenvoorziening op het park, denk hierbij onder andere aan snoeien, maaien, schoffelen, aanplanten of het aanleggen van graszoden. Zorg dragen voor een zo hoog mogelijk kwaliteit van het tuinonderhoud op het park.

Wat biedt het bedrijf?

Bij EuroParcs Group stage lopen staat garant voor een uitdagende, vakkundige en afwisselende stage binnen een groeiend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Zorgdragen voor natuurlijke producten, dieren, materialen, middelen en/of de omgeving
  • P8-K1-W1 Verzorgt en/of onderhoudt natuurlijke producten, dieren en/of groene (leef)omgeving
  • P8-K1-W2 Onderhoudt materialen, middelen en werkomgeving
  • P8-K1-W3 Transporteert materialen, middelen, natuurlijke producten en/of dieren

lees verder