Strandpark De Zeeuwse Kust B.V. Kom stage lopen op Strandpark De Zeeuwse Kust en beleef het ultieme vakantie gevoel in Renesse
Op Strandpark De Zeeuwse Kust zijn twee restaurants aanwezig genaamd: DOK (a la carte restaurant) en La Costa (Italiaans restaurant). DOK is 365 dagen per jaar geopend van sochtends vroeg tot savonds laat. Sinds 2021 is er een ook een strandtent bij gekomen, dit is Strandclub Horizon. De Horizon ligt op 500 meter van het vakantiepark en hier zijn ook mensen werkzaam van Strandpark De Zeeuwse Kust. We hebben een hele uitgebreide kaart die 4x per jaar veranderd wordt door gebruik te maken van seizoen producten. In de zomer draaien we tussen de 250 en 350 passanten die komen diner bij ons tussen 17:00 en 21:00. Je begrijpt dat we me deze aantallen werken met een groot team. We hebben 1 chefkok, 2 sous chefs en 2 manager in de bediening. De mensen hebben veel ervaring en kunnen je overal mee helpen. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en dingen zelf te ondernemen binnen ons bedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het enige wat we van jou verwachten is dat je wilt leren en dat je je in wilt zetten voor je collega's en het bedrijf.
Wat biedt het bedrijf?
Strandpark De Zeeuwse Kust is een familie bedrijf wat erg aan het groeien is. Je werkt in een team dat fluctueert tussen de 50 en de 120 collega's. Wat Strandpark De Zeeuwse Kust jou kan bieden is een fijne werkomgeving met een team dat voor je klaar staat. Er is ook een mogelijkheid om te blijven slapen op het park. In de vakanties en weekenden zijn er altijd mensen aanwezig in de accommodatie en is dit altijd erg gezellig. We hebben een hecht team wat ook leuke dingen met zijn alle onderneemt. We gaan vaak met zijn alle wat drinken, eten of stappen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers