Leidinggevende keuken

Strandpark De Zeeuwse Kust B.V. Kom stage lopen op Strandpark De Zeeuwse Kust en beleef het ultieme vakantie gevoel in Renesse

- bereiden en voorbereiden van gerechten volgens recept van het ontbijt, lunch en diner voor ons a la carte restaurant en ons Italiaans restaurant wat in het hoogseizoen open is - bereiden van mis en place - bereiden van gerechten voor feesten en partijen Op Strandpark De Zeeuwse Kust zijn 2 restaurants aanwezig, Strandcafe DOK en La Costa. DOK is een a la carte restaurant die open is van 08:00 tot 23:00. In dit restaurant ontbijten de gasten van het hotel. Voor de lunch en diner in DOK en La Costa is iedereen welkom en draaien we ongeveer 450 passanten per avond in in het hoogseizoen. We hebben sinds de zomer van 2021 ook Strandclub Horizon erbij gekocht. Strandclub Horizon ligt op 500 meter van het park en hier zou je ook wel een kunnen werken. Je werkt in een groot team die onder druk moet presteren. Het is een hecht team die na het werk altijd nog een drankje doet en de avond bespreekt. Wanneer iedereen klaar is wordt er vaak met alle medewerkers wat gedronken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we van jou verwachten is dat je wilt leren en dat je je in wilt zetten voor je collega's en het bedrijf. Daarnaast gaan we kijken hoe we je het beste kunnen helpen en uiteindelijk jij ons het beste kunt helpen. We willen je helpen met alles maar verwachten daar dan ook wel wat voor terug. Het moet van twee kanten komen!

Wat biedt het bedrijf?

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familie bedrijf wat erg aan het groeien is. Je werkt in een team dat fluctueert tussen de 50 en de 120 collega's. Wat Strandpark De Zeeuwse Kust jou kan bieden is een fijne werkomgeving met een team dat voor je klaar staat. Er zijn hier op Strandpark De Zeeuwse Kust doorgroeimogelijkheden voor jou maar dat verreist wel inzet. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken en wanneer jij dit doet is er een grote kans op een vaste werkplek na je stage! Er is ook een mogelijkheid om te blijven slapen op het park. In de vakanties en weekenden zijn er altijd mensen aanwezig in de accommodatie en is dit altijd erg gezellig. We hebben een hecht team wat ook leuke dingen met zijn alle onderneemt. We gaan vaak met zijn alle wat drinken, eten of stappen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder