Zelfstandig werkend kok

De Baak Seaside "Passievolle aanstormende zelfstandig werkend kok gezocht: Word Leerling Zelfstandig Werkend Kok in Ons Culinaire Avontuur!"

Als (leerling zelfstandig werkend) kok bereidt je gerechten en componenten en is daarbij in staat om rekening te houden met specifieke wensen van gasten, zoals diëten en allergenen. Je werkt mee in de dagelijkse operationele werkzaamheden, zoals het bereiden van MEP voor ontbijt, lunch, diner en is staat zelfstandig het mee kunnen geven van de gerechten en het plannen van je dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard wordt je bijgestaan door een van onze leermeesters.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als jij… • Er helemaal voor gaat om onze gasten in de watten te leggen • In je toekomst wilt investeren, hard wil werken en leergierig bent • Nieuwsgierig, serieus en een doorzetter bent • Bij onverwachte gebeurtenissen ervoor zorgt dat jouw werk niet in de soep loopt • Op zoek bent naar een unieke leerplek... ... dan ben en jij geschikt om onze nieuwe leerling of stagiair te worden. Wij werken in de keuken met dagverse producten van top leveranciers en hebben de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan. Met deze producten bereiden wij een heerlijk ontbijt, gezonde lunch en een verrassend drie gangen diner voor onze gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen onze organisatie is er voldoende ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder