Manager / ondernemer horeca

NH Conference Centre Leeuwenhorst Hotel Jouw passie doorgeven en verder ontwikkelen tijdens een zeer leerzame, diverse en veelzijdige stage? Dat kan bij ons!

Service verzorgen tijdens het gehele verblijf in de afdeling die jou het meest aanspreekt! In NH Conference Centre Leeuwenhorst ontvangen wij veel zakelijke gasten maar ook veel leisure gasten. De zakelijke bijeenkomsten verzorgen wij volledig zelf; in het restaurant, de bar, breaks in de lounges, borrels, (gala) diners, feesten en partijen. Het werk heeft hierdoor veel afwisseling en uitdaging. Perfect voor zo'n brede opleiding, als die jij volgt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van gasten helpen krijg jij een grote glimlach op je gezicht. De 'always a pleasure' mentaliteit is iets waarin jij jezelf herkent en je zet graag een stap extra voor de gast. Je houdt van hard werken, hebt oog voor detail en ziet in iedere situatie een uitdaging. Je hebt de gave om jouw passie en kennis met zowel de gasten als met je collega's te delen.

Wat biedt het bedrijf?

Naast de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als in jouw vakgebied verder te ontwikkelen, bieden wij een bruto stagevergoeding van €750,- per maand voor een werkweek van 38 uur. Daarnaast bieden wij een speciaal medewerkerstarief maar ook een speciaal tarief voor jouw vrienden & familie waarmee jijzelf maar ook de mensen om jou heen kunnen verblijven bij alle hotels die onder de keten Minor vallen. Wij hebben een university die uitstekende trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden heeft en last but not least: interessante doorgroeimogelijkheden. Kortom: het bedrijf waar jij naar op zoek bent!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder