Allround medewerker IT systems and devices

Wij maken van IT een feestje! Bij yellow arrow doen we het anders. Uit onderzoek blijkt namelijk dat IT bedrijven vaak niet worden begrepen. Ze praten de halve dag Engels en documenten, presentatie of mailtjes zijn onbegrijpelijk. Dat doen wij dus niet. Wij dagen de gevestigde orde uit. Wij zetten de boel graag op z’n kop en kleuren als het moet buiten de lijntjes. Maar dat is geen doel op zich. Bestaande partijen zitten vast in oude patronen. Op ons kun je bouwen zonder aan ons vast te zitten. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat de weg wijst in de digitale jungle, op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Jij vind het helemaal fantastisch om onze klanten de weg te wijzen in de digitale jungle. Een oplossing te bieden zodat zij weer verder kunnen werken. Hier en daar een complexere uitdaging ga jij ook niet uit de weg en geeft je juist energie. Want juist wanneer het lastig wordt, werk je aan je groei en ontwikkeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Alle onze medewerkers bezitten hetzelfde DNA, en dat DNA ligt vast in onze kernwaarden: Als je weet waar je heen wil dan is dit waar je je thuis voelt, yellow arrow. Wij snappen dat je HARD wil gaan om al je doelen te bereiken. Om al je kennis in te zetten en je gretigheid om te leren alle ruimte te geven. Ons team staat altijd OPEN voor nieuwe inzichten. Te gekke ideeën die onze klanten de weg naar succes wijzen. Wij bieden een basis waar een open houding en kwetsbaarheid laten zien hoe sterk we zijn. We vertrouwen elkaar. Fouten maken we samen, we groeien samen en successen vieren we ook samen. Natuurlijk halen we PLEZIER uit ons werk. Maar de spirit van ons team is er ook een van vrolijkheid. Door samen te lachen krijg je nieuwe energie. HARD GAAN, OPEN, PLEZIER dus kort en krachtig is dat HOP!

Wat biedt het bedrijf?

* Een verantwoordelijke rol waarbij je op veel vlakken impact kunt maken; * Af en toe buikpijn van het lachen als collega’s zich van hun beste kant laten zien; * Veel vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren zoals jij dat wil; * Legio potjes Mariokart… als je daar van houdt tenminste. Er wordt hier namelijk behoorlijk wat af-geracet! * Iedere vrijdag sluiten we de week af met een hapje en een drankje. Dit doen we in onze barruimte en dan voegen we ons samen met de rest van de bedrijven in ons pand. Soms is het zo gezellig dat we nog wat langer blijven hangen. We houden wel van wat Nunspeetse gezelligheid!

Wat ga je leren?

  • Ondersteunt gebruikers
  • B1-K1-W1 Handelt meldingen af
  • B1-K1-W2 Instrueert gebruikers
  • B1-K1-W3 Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
  • Beheert de infrastructuur
  • B1-K2-W1 Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K2-W2 Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Beheert applicaties
  • B1-K3-W1 Adviseert over, installeert en configureert applicaties
  • B1-K3-W2 Onderhoudt applicaties

lees verder