Restaurant Seasons bv Gespecialiseerd kok met een mooie mix tussen de klassiek en moderne keuken
Bij Seasons willen wij onze gasten sfeervol laten genieten van al het goede in een ongedwongen ambiance. De keukenbrigade zorgt elke drie maanden voor een geheel nieuwe kaart die speelt met al het lekkers dat het seizoen ons dan biedt. Ook in het restaurant zal je elke seizoen voorbij zien komen door een nieuw interieur elke 3 maanden. Als jong en fris bedrijf zijn wij elke dag bezig met het ontwikkeling van ons restaurant, maar natuurlijk ook van ons personeel. Wij geloven dat ons personeel, Seasons maakt wat het is. Het is ons personeel dat de gasten keer op keer met een lach en mooie ervaring naar huis laat gaan. Om ons hierbij te helpen zijn wij opzoek naar een enthousiaste en leergierige leerling kok. Ben jij bezig met de koks opleiding niveau 3 of 4? Dan zijn wij misschien wel het stage bedrijf voor jou! Hoewel onze keukenbrigade bestaat uit een jong team, is er een hoop kennis en talent aanwezig en dit delen ze graag met jou.
Naar wie zijn wij op zoek?
Dit zal een stage plek zijn waar je hands-on te werk gaat, als volwaardig lid van het team te werk zult gaan en waar geluisterd wordt naar jouw creatieve input. Natuurlijk gaan we ook graag met je zitten om je te helpen met opdrachten voor school om te zorgen dat jij deze eenvoudig kunt uitvoeren. Jij vindt het fijn om in team verband te werken, hebt passie voor eten, bent erg leergierig en een echte doorzetter!
Wat biedt het bedrijf?
- Een gezellig, fris en enthousiast team - Nieuwe uitdagingen en doorgroeimogelijkheden - Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie - 8% vakantiegeld en vakantiedagen - Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering - Fooi - Gezellige sluitdrankjes en personeelsfeesten zoals alleen de horeca dit kan!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken