Zelfstandig werkend kok

Bistro Dominic Wil jij mensen Bourgondisch laten genieten!? Kijk dan eens op bistrodominic.nl gevoarlijklekker.nl

leerling kok. Voorbereidende werkzaamheden en bereiding voorgerechten en desserts. Doorgroei mogelijkheden tot warme kant en bestellingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail, creativiteit in opmaak en bedenken nieuwe gerechten. Goede persoonlijke hygiƫne. Serieus met werk om gaan en toch een beetje gek en gezellig natuurlijk.

Wat biedt het bedrijf?

Veelzijdigheid. We kunnen de leerling van alles leren van mise en place tot doorgifte gerechten. Bedenken van nieuwe gerechten. Bestellingen en voorraad beheer. Koude kant en warme kant. vrijwel alles wat komt kijken bij ambachtelijke productie, verse producten en persoonlijke aandacht. Kortom, Bourgondisch genieten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder