Meedenken over deze website? Meld je aan voor het gebruikerspanel. Lees meer

Meewerkend horeca ondernemer

Als je kiest voor een stage als meewerkend horecaondernemer bij Landgoed Bergvliet nemen we je mee in alle facetten van de horeca. Tijdens de introductieperiode ga je het bedrijf leren kennen en krijg je de benodigde handvaten om operationeel mee te kunnen draaien binnen een professionele horecaorganisatie. De verschillende onderdelen zullen worden doorlopen zo krijg je te maken met een à la carte restaurant, zakelijke bijeenkomsten, feesten en evenementen.

Uiteraard gaan we ook aan de slag met andere uitdagingen; hoe bereid je een à la carte avond in het restaurant of een evenement voor. Welke aspecten komen kijken bij de planning en wat zijn de financiële gevolgen, samen met een floormanager doorloop je de verschillende invalshoeken van de horeca.

Wil jij erachter komen wat nodig is voor een carrière in de horeca of dat ene commercieel aantrekkelijke idee wat je hebt bedacht onder de aandacht brengen van het management? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!;

  • locatie
    Oosterhout
  • periode
    28-9-2021 t/m 20-9-2022
  • gewijzigd
    08 oktober 2021
  • beschikbaar
    1

Wil jij ervaring opdoen binnen een uniek landgoed? Geef jouw horecavaardigheden een boost en kies voor een stage bij Landgoed Bergvliet!


Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar jou als jij… • Gastvrij bent • Onderdeel wil zijn van een gezellig team en groeiend bedrijf • Een drive hebt om nieuwe dingen te leren • Je tijdens je stage persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt • Er voldoening van krijgt gasten een onvergetelijke dag te bezorgen, ook in het weekend of op feestdagen • Houdt van uitdagingen

Wat biedt het bedrijf?

Wat kun je van ons verwachten? • Stagevergoeding van 300 euro per maand. • Kilometervergoeding vanaf 15km enkele reis. • Eenmaal een gratis verblijf in een Bergvliet Villa. • De mogelijkheid om te golfen en/of te leren golfen. • Werken op een prachtig Landgoed met veel faciliteiten en gasten. • Onderdeel worden van een gezellig team in een sterk groeiende organisatie. • Een vaste aanstelling voor de toekomst

Opleiding Meewerkend horeca ondernemer

Crebonummer: 25185
Leerweg: bol

lees verder