• locatie
    Opeinde
  • periode
    1-10-2022 t/m 1-9-2023
  • gewijzigd
    29 september 2022
  • beschikbaar
    4

Gastheer/-vrouw, Kok, Manager/ondernemer horeca, Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw, Zelfstandig we


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrij Vriendelijk Spontaan Interesse hebben in het vak Geen mentaliteit van 09.00 tot 17.00.

Wat biedt het bedrijf?

Een professionele, leuke en gezellige werkplek die het leuk vinden om mensen op te leiden. Door de verschillende activiteiten en de drukte ruime mogelijkheden om ervaring op te doen. Kippenrestaurant de Kakelhof ligt aan het begin van Opeinde. Een warme sfeer en gezelligheid zijn voor ons en onze gasten erg belangrijk. Kippenrestaurant de Kakelhof kent veel kipspecialiteiten, zoals de Kakelhof speciaal, kip van beppe en kip voor Mijnheer. De ingrediƫnten die de Kakelhof gebruikt zijn vers. In het restaurant is plaats voor circa tachtig mensen Geopend van woensdag t/m zondag Wij beginnen onze werkdagen om 14.00uur tot dat de laatste gasten weg gaan.

Opleiding Kok

Crebonummer: 25180
Leerweg: bol

Vergoeding

  • In overleg

lees verder