Zelfstandig werkend kok

Brasserie La Colline Leerling kok (BBL) bij het grootste horecabedrijf van Oss incl. gratis opleiding

Brasserie La Colline, onderdeel van Jordaans Horeca Bedrijven (JHB: het leukste – én grootste – horecabedrijf van Oss) zoekt een leerling kok. Een werkdag bij La Colline: de dag begint meestal net voor de lunchspits. Even kletsen met je collega's, inklokken en jouw dag is begonnen! De keuken is startklaar, dat heeft je collega al gedaan. Soms is het natuurlijk andersom en begin jij als eerste. Smeren, smeren en nog eens smeren, soms komt er geen eind aan. Jij kijkt goed naar de opmaak van gerechten, want het moet er natuurlijk allemaal Instagramwaardig uitzien! Eindelijk kun je jouw vaardigheden in de praktijk brengen. Tussendoor hou je de keukenvoorraden in de gaten. Zo help je na de spits mee met de voorbereidingen voor de avond. Honger hoef je bij ons niet te hebben, dus even pauze en dan snel weer aan de slag om de avondgerechten er doorheen te knallen. Na het opruimen van de keuken sluit je de jouw werkdag af met een welverdiend sluitdrankje met je collega's!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij volgt een MBO-koksopleiding niveau 2, 3 of 4, jij zoekt een stage voor minimaal 1 jaar, jij wil het beste uit jezelf halen, jij houdt je hoofd koel ook tijdens piekmomenten en tenslotte zit jij niet graag stil en ziet werk liggen en pakt dit op.

Wat biedt het bedrijf?

Hou je vast, hier komt 'ie: wij betalen jouw BBL-opleiding, wij bieden jou uiteraard goede begeleiding door een gediplomeerd leermeester, wij bieden een grote kans op een vaste baan of bijbaan bij een van onze restaurants na het afronden van een top stage, wij zitten midden in het centrum van Oss, wij zorgen met de leukste collega's voor een goede sfeer op de werkvloer dus je wordt een waardig lid van ons team, wij drinken graag na werktijd met elkaar een drankje aan onze eigen bar, wij zorgen goed voor jou met een lekkere verse maaltijd uit eigen keuken tijdens je pauze en wij hebben een gezellige personeelsvereniging waar jij lid van kunt worden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder