Legal, Insurance & HR Services Specialist

Flexspecialisten Stagiair(e) HR bij Flexspecialisten

- Beantwoorden van 1e-lijns HR vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, bedrijfsregelingen en wet- en regelgeving; - Het zoeken, spreken en selecteren van kwalitatief goede medewerkers voor invulling van vacatures voor intern personeel, stagiaires en onze flexkrachten; - Ondersteunen bij de introductie(periode) van nieuwe collega’s; - Bewaken van het ziekteverzuimpercentage, ziekteproces bij flexkrachten en zorg dragen voor een passende ziektebegeleiding conform de Wet Poortwachter; - Ondersteunen van de afdeling HR met administratieve werkzaamheden en dossierbeheer; - Onderhouden van contact met het UWV en opleidingsinstituten; - Deelnemen aan wekelijkse overleggen; - Meewerken aan HR projecten o.a. Onboarding, Vitaliteit, Functiehuis.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een 2e of 3e jaars HBO student HRM (of een soortgelijke opleiding). Vanuit jouw interesse in mensen leg je gemakkelijk contact en ben je toegankelijk. Vanuit een gestructureerde nauwkeurige manier van werken en doorpakken weet jij je afspraken na te komen. Je leert graag, laat je horen en neemt initiatieven. Jij zorgt ervoor dat jouw meerwaarde zichtbaar is. Of het nu een medewerker met een vraag is, een sollicitatiegesprek met een mogelijk nieuwe collega of het bijwerken van een personeelsdossier: Jij weet de juiste support te geven aan je collega’s. Met jouw frisse blik, vragen en voorstellen breng je verbeteringen voor onze processen. Vanuit eigen initiatief en nieuwsgierigheid liggen er dus volop mogelijkheden om van jouw stage een succes te maken en het brede HR vak te verkennen.

Wat biedt het bedrijf?

- Een uitdagende stage waarbij je begeleid wordt door een ervaren stagebegeleider; - Een stagevergoeding vanaf €300,- bruto per periode van 4 weken op basis van 5 werkdagen; - Gezellige vrijdagmiddag borrels met je collega's; - Werken in een team binnen een dynamische markt, met ruimte voor eigen initiatief en inbreng.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder