Zelfstandig werkend kok

Gastrobar FINCH B.V.

Wij gaan jouw helpen jouw kooktechnieken te verbeteren. Je gaat je mise en place werkzaamheden verrichten en plannen. Je gaat alles op het gebied van de koude kant leren. Van het bereiden tot het meegeven van de gerechten. Heb je de koude koud onder de knie dan ga je mee lopen bij de warme kant. ook hier ga je de gerechten voorbereiden, bereiden en meegeven. Hierbij verwachten we enige creativiteit van je. daarnaast ga je samen met de Chefkok of sous chef de bestellijsten invullen. Ideeën voor een nieuwe kaart zijn altijd welkom. Wij gaan je in onze keuken opleiden tot een zelfstandig werkend kok. Hierin nemen we ook een stukje bedrijfshygiëne mee. Waar let je op bij het schoonmaken van het apparatuur. heb je alles onder de knie dan leggen we de lat nog een stukje hoger en ga je een stukje leidinggeven op je nemen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten van je dat je daadkrachtig bent en geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit hebt. Daarbij is sociaal vaardig belangrijk, we werken met een open keuken dus er bestaat altijd een kans dat een gast je aanspreekt. creativiteit is ook belangrijk maar dit zal je gedurende je stage ook wel leren. Leergierig en gmotiveerd.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling Doorgroeimogelijkheden Lunch en diner tijdens werktijd. 20 % personeelskorting Mogelijkheid tot vaste dagen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder