Zelfstandig werkend kok

Quisine Oss B.V.

Restaurant Quisine doet het anders. D.m.v. snelheid te combineren met kwaliteit willen we onze gasten verrassen met onze gerechten en service. De slogan is Quality by Simpliciy. Ons team bestaat in de basis uit gedreven en gemotiveerd personeel, die wat voor elkaar over hebben. Een positieve werksfeer en correcte omgang met elkaar is voor ons een pré. De begeleiding wordt gedaan door collega's die op alle niveau's ervaring hebben. Van sterrenrestaurants tot party catering. We bieden jou een gevarieerde werkplek, een flinke kennisbank en hopen jou met het juiste DNA te kunnen opvoeden zodat ons mooie horeca vak met nieuwe toppers in wording aangevuld gaat worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Motivatie - Flexibel in te zetten - basis kennis is niet verplicht, wij leren je de fijne kneepjes van het vak - Een Glimlach!

Wat biedt het bedrijf?

Binnen Quisine zijn de mogelijkheden ruim. Doordat er meerdere vestigingen zijn wordt er constant geschoven met collega's die andere vestigingen ook willen leren kennen zodat de Quisine familie een groot hecht team is en iedereen multi inzetbaar is. Dat betekent ook dat er altijd plekken vrij komen die gevuld moeten worden, en natuurlijk het liefste door de mensen die we zelf hebben getraind. Wij hopen dat collega's zich constant blijven ontwikkelen en stimuleren je hierin ook door middel van trainingen en diploma's en certificaten die je kunt behalen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder