Zelfstandig werkend kok

omdat woodstock een relatief klein bedrijf is ga je erg veel leren van zowel de koude keuken, voorgerechten etc. warme keuken, zoals bakken, grillen etc. alles leren over zowel koude als warme sauzen, bereidingen ,salades en desserts. alles huisgemaakt en authentiek wat aansluit op jouw studie.

  • locatie
    Oss
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-8-2022 t/m 31-8-2023
  • gewijzigd
    31 maart 2022
  • beschikbaar
    1

Beste vlees en grill restaurant van Oss en omgeving, wie durft de uitdaging aan, jij?


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

creatief en leergierig zijn de sleutelwoorden, ook teamgericht en sociaal naar collega's. je werkt in een open keuken dus mensenschuw moet je vooral niet zijn want je staat op een podium.

Wat biedt het bedrijf?

wij bieden een stage aan waar je zeker kunt groeien en evt. een vaste aanstelling kunt verwerven, een goed salaris boven de vaste norm, huiskamergevoel in de open keuken, inspraak en verantwoordelijkheid.

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder