Medewerker ICT

De Computer Krakers B.V. Stageplaats ICT medewerker binnen / buitendienst met klein groepje enthousiaste collega's. Wij werken vanuit onze winkel en hebben eigen technische dienst en buitendienst.

De student zal gaan meewerken op onze eigen Technische Dienst. Naast het repareren van systemen en ondersteunen van klanten zal de student ook algemene werkzaamheden uitvoeren zoals inboeken binnenkomende goederen, helpen van klanten in de winkel, telefonische support etc. Ook hebben wij de mogelijkheid indien de student daaraan toe is om mee te draaien in de buitendienst. Dit kan zowel bij zakelijke klanten als particulieren. tijden zijn maandag van 13:00 tot 17:30 en dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is een beleefde, leuk en vlot persoon. Moet geïnteresseerd zijn in alle vlakken van de ICT en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuke spontane jonge groep collega's die jou zullen helpen om het vak onder de knie te krijgen. Wij zijn niet een doorsnee bedrijf en bieden alle ruimte om binnen onze organisatie mee te denken en te werken om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen. Mocht de stage dermate goed verlopen van beide kanten, bestaat er altijd een optie dat we gaan kijken naar een langere verbintenis.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert, configureert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert en/of configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt ICT-meldingen af en communiceert hierover
  • B1-K2-W1 Neemt ICT-meldingen aan en handelt deze af
  • B1-K2-W2 Overlegt en stemt af met derden

lees verder