Kok

Huys van Roosevelt Jong bedrijf zoekt een enthousiaste leerling, die in een prettige omgeving wil groeien tot creatief gastronoom!

Assisteren van onze 2 ervaren koks tijdens lunches en diners, met grote kans op groeiende verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit, teamplayer, zelfstandigheid

Wat biedt het bedrijf?

Kans op doorgroeimogelijkheden en een vaste aanstelling of vervolg van de BBL als de opleiding wordt gecontinueerd

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder