Als stagiair zelfstandig werkend kok ga je aan de slag in een van de keukens van Center Parcs Port Zélande. Op het park zijn een 5-tal verschillende restaurants aanwezig en deze restaurants hebben allemaal een eigen thema met een bijbehorende menukaart. Als stagiair zelfstandig werkend kok maak jij, afhankelijk van het restaurant en het moment van de dag, de lekkerste gerechten. JOUW TAKENPAKKET - Mise-en-place maken: uitvoeren van verschillende voorbereidende werkzaamheden zoals het schoonmaken en snijden van groenten - Ondersteunen van de kok bij het bereiden van gerechten voor de verschillende restaurants volgens aangegeven receptuur - Zorgen voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek - Beheren van de keukenvoorraad - Samenwerken met je collega’s waardoor jullie zorgen voor een optimale gastbeleving - Soms geef je al leiding aan andere medewerkers in de keuken
Naar wie zijn wij op zoek?
JOUW PROFIEL - Mbo-opleiding tot zelfstandig werkend kok - Passie voor de horeca - Je bent enthousiast, stressbestendig en gemotiveerd
Wat biedt het bedrijf?
WAT BIEDEN WIJ JOU? - Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid - Stagevergoeding van €375 per maand o.b.v. 38 uur per week - Onze restaurants zijn officieel erkend door het kenniscentrum; er is goede begeleiding aanwezig WAT MAAKT DEZE STAGE ANDERS? - De mogelijkheid om te verblijven op het park en gebruik te maken van alle faciliteiten zoals het zwembad, bowling- en tennisbanen - Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meer van onze voormalige stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron Center Parcs om te werken. Hoe gaaf!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers