Als stagiair manager ondernemer horeca geef je operationeel leiding aan de medewerkers van één van de horeca-outlets op het park Port Zélande. Op het park zijn een 5-tal verschillende restaurants aanwezig en een supermarkt. In jouw restaurant ben jij het aanspreekpunt voor de gasten en motiveer je het team. Je houdt het overzicht en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. JOUW TAKENPAKKET - Begeleiden van de medewerkers van het restaurant waar jij op dat moment staat - Coachen, motiveren en sturen van medewerkers - Je voert voorbereidende werkzaamheden uit en controleert - Samen met je team overtref je de verwachtingen van de gast
Naar wie zijn wij op zoek?
JOUW PROFIEL - Mbo-opleiding tot manager/ondernemer horeca - Passie voor de horeca - Je bent communicatief vaardig, gastgericht, flexibel en een echte ‘aanpakker’ - Je spreekt Nederlands en Engels, Duits is helemaal mooi meegenomen
Wat biedt het bedrijf?
WAT BIEDEN WIJ JOU? - Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid - Begeleiding vanuit de Manager Operational Departments, de operationeel leidinggevende op het park - Stagevergoeding van €375 per maand o.b.v. 38 uur per week WAT MAAKT DEZE STAGE ANDERS? - De mogelijkheid om te verblijven op het park en gebruik te maken van alle faciliteiten op het park zoals het zwembad, bowling- en tennisbanen - Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meerdere stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron Center Parcs in operationele en management functies. Hoe gaaf!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten