Manager / ondernemer horeca

Cruisinc – Quality River Catering (mps Salvinia)

Bij Cruisinc kun je stage lopen binnen de hotel operatie aan boord van schepen. Wij verzorgen de hoteloperatie aan boord van varende riviercruiseschepen. Wij verzorgen de catering, schoonmaak, inkoop, voorraad en onderhoud van het schip. Kortom; bij ons aan boord heb jij de mogelijkheid om ervaring op te doen op alle afdelingen waardoor je stage geen dag hetzelfde is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kunt aangeven of je liever dicht bij huis blijft of graag met ons mee op avontuur gaat aan boord van onze varende schepen. Twijfel je? Je kunt ons altijd even mailen: we vertellen je graag meer zodat jij kan kiezen wat het best bij jou past! Jij bent representatief en een echte teamplayer! Als onderdeel van de internationale crew zorg jij samen met het team dat alles aan boord keurig verzorgd is en op rolletjes loopt. Je draait mee op alle afdelingen (receptie, housekeeping, service/bediening & keuken) en doet zo een berg ervaring op binnen onze operatie.

Wat biedt het bedrijf?

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar jong talent dat wil doorgroeien binnen onze branche. Na je stage bij Cruisinc heb je de mogelijkheid om te blijven werken. Daarnaast bieden wij je een doorgroei traject aan waardoor je de mogelijkheid hebt om door te groeien naar leidinggevende functies aan boord. * Doorgroeimogelijkheden. * Ontdek de mooiste en leukste plaatsen in Europa, elke dag doen wij een andere locatie aan waardoor jij je horizon verbreed! * Werken in een internationaal team. * Een TOP stagevergoeding + meedelen in de fooi * Kost en inwoning aan boord * Reiskostenvergoeding * Persoonlijke begeleiding door ons eigen stagebureau

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder