Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Centre du Lac Leerzame stage tot Gastheer/-vrouw, Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Je komt te werken op de horeca afdeling van een wellness en beautycentrum waar gastvrijheid centraal staat. Om onze gasten een volledige vakantiedag te bezorgen, probeer je de gasten van alle gemakken te voorzien. Dus, ben je van nature gastvrij, werk je graag samen met een leuk team, in een ontspannen omgeving? Dan is deze stage echt iets voor jou! Als Horeca stagiaire bij Centre du Lac leer je van het begin tot eind alle facetten die komen kijken bij het gastheerschap, daarnaast vormt het een mooie basis voor je verdere carrière in de horeca.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent gastgericht en hebt oog voor service en kwaliteit. - Je bent een echte teamspeler, maar kan ook zelfstandig werken. - Je bent flexibel en stressbestendig - Representatief en sociaalvaardig - Goede communicatieve eigenschappen en beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden onze leerlingen en stagiairs verschillende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, kans op een vaste aanstelling en een gezellig team. Daarnaast ontvang je korting op producten en diensten én kan je na je werk lekker gratis naar de sauna!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder