Manager / ondernemer horeca

Stichting Museum Slot Loevestein Stage Horeca Ondernemer - Manager - 2023

Voor de opleiding Horeca Ondernemer – Manager heeft Loevestein de uitdaging die je zoekt! Loevestein biedt de mogelijkheid om jouw stage op verschillende afdelingen te ervaren. Zo hebben wij verschillende horecalocaties en kun je verschillende functies vervullen binnen je stage. Neem vooral een kijkje op www.slotloevestein.nl of op onze socials om te zien wat er allemaal te doen is! Wat ga je leren? • Assisteren van Party coördinator • Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf • Werkt mee in de bediening en keuken • Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf • Creëert en bewaakt sfeer • Denkt mee over standaard werk-procedures • Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen • Checkt de gast in en checkt de gast uit • Verleent service aan gasten tijdens hun bezoek of verblijf • Bewaakt de veiligheid

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een enthousiaste student die zich graag breed wil ontwikkelen in de horeca branch. Je hebt een pro-actieve houding, kunt pieken als dat nodig is en doet graag dat stapje extra om de gast tevreden te stellen. Je bent een echte team-player en kunt je passie voor eten en drinken goed overbrengen.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in een hecht en enthousiast team terecht, op een mooie locatie waarbij je verschillende horecawerkzaamheden mag verrichten. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt en we geven jou de ruimte om je te ontwikkelen in de werkzaamheden die jij wilt leren. Loevestein is geen dag hetzelfde, van een dag in onze Taveerne tot het in de watten leggen van een bruidspaar tijdens de dag van hun leven.. In overleg krijg je een mooie stagevergoeding en reiskostenvergoeding.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder