Logistiek medewerker

R2B Store B.V. Start je logistieke carrière met een leerzame stage bij ons jonge en gezellige team!

Tijdens je stage als logistiek medewerker bij ons, ga je een essentiële rol spelen in het efficiënt beheren van het magazijnproces in de wereld van E-Commerce. Je dag begint met het ontvangen en opslaan van goederen, waarna je zorgt voor het samenstellen en verzendklaar maken van bestellingen. Je zorgt dat producten tijdig en correct geleverd worden en controleert deze op kwaliteit en kwantiteit. We begeleiden je nauwkeurig om je de fijne kneepjes van het vak leren. Je ontwikkelt vaardigheden in het gebruik van logistieke software en leert problemen op de werkvloer te anticiperen en op te lossen. Deze stage is een kans om je organisatorische skills te versterken en diepgaand inzicht te krijgen in logistieke processen, wat waardevol zal zijn voor de rest van je carrière!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste stagiair voor onze kleine, maar dynamische afdeling Logistiek. Als ideale kandidaat ben je vooral leergierig en bereid om veel te leren. Je past goed in ons team als je een positieve instelling hebt en openstaat voor nieuwe ervaringen. Het belangrijkste is dat je interesse hebt in logistiek en bereid bent om de basisprincipes van logistieke processen te leren. Je zult vaardigheden ontwikkelen in het gebruik van logistieke software en krijgt de kans om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Goede communicatieve vaardigheden zijn een plus, vooral omdat je in een klein team werkt waar samenwerking en de uitwisseling van informatie belangrijk zijn. We bieden een ondersteunende leeromgeving waar je praktische ervaring kunt opdoen en kunt groeien in je professionele vaardigheden!

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons jonge en dynamische team krijg je als stagiair de kans om te leren en te groeien in een gezellige en ondersteunende omgeving. Tijdens een drukke werkdag vinden we het belangrijk om samen te ontspannen en te lunchen - uiteraard op onze kosten. Naast het harde werken is er ruimte voor plezier. Wij waarderen een goede balans tussen werk en ontspanning; daarom organiseren we vrijdagmiddagborrels, spelen we darts, Playstation, tafelvoetbal en meer tijdens de pauzes. Deze activiteiten dragen bij aan een plezierige werksfeer en teamgeest! De duur van de stage en de start- en einddatum zijn flexibel en in overleg aan te passen aan jouw behoeften. Bovendien, als het van beide kanten goed bevalt, bestaat de mogelijkheid om na je stage een baan bij ons te krijgen. We bieden je een platform waar je praktische ervaring opdoet in een leerrijke omgeving, met de kans op meer in de toekomst.

Wat ga je leren?

 • Goederen/producten ontvangen en opslaan
 • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
 • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
 • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
 • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
 • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
 • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
 • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
 • Goederen/producten verzenden
 • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
 • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

Kenmerken

 • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder