Software developer

MEC Events Backend Software Developer bij uniek pokerbedrijf (Open Nederlands Kampioenschap Poker)

Een stage als Backend Developer is een geweldige kans om hands-on ervaring op te doen met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties. Je zult werken met een team van ervaren ontwikkelaars om complexe applicaties te bouwen die gebruikers een geweldige ervaring bieden. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van een Backend Developer zijn: PHP-ontwikkeling: Je leert werken met PHP, een van de meest populaire programmeertalen voor backend development. Symfony en Laravel framework: Je leert werken met frameworks voor PHP-ontwikkeling. Codeonderhoud: Je draagt bij aan het onderhouden van bestaande code. Samenwerking: Je werkt samen met een team van ontwikkelaars. Testen: Je neemt deel aan het testproces. Specifieke taken en verantwoordelijkheden die je tijdens je stage kunt verwachten, zijn onder andere: Het ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteiten. Het oplossen van bugs. Het bijdragen aan het test proces.

Naar wie zijn wij op zoek?

Technische vereisten: Basiskennis van PHP, inclusief datatypen, controlestructuren en functies. Bereidheid om te werken met Symfony of Laravel framework. Basiskennis van API's. Kennis van versiebeheer (bijvoorbeeld Git). Persoonlijke vaardigheden: Goede communicatieve vaardigheden. Leergierigheid en probleemoplossend vermogen.

Wat biedt het bedrijf?

MEC Events / Het Open Nederlands Kampioenschap Poker is een jong bedrijf met veel twintigers in dienst. We zijn dagelijks met onze hobby, pokeren, bezig en daardoor zijn wij een heel informeel en leuk bedrijf. Als stagebedrijf hebben wij al tientallen stagiairs begeleid en we hebben nog nooit een stagiair gehad die het niet bij ons naar zijn zin had. Bij ons bedrijf krijg je verantwoordelijkheden. Des te beter je je werk doet, des te meer verantwoordelijkheden je krijgt en dat maakt het werken bij ons bedrijf extra uitdagend. Zo beginnen we vaak met eenvoudige taken, maar die worden later steeds gecompliceerder en uitdagender. Ons bedrijf is eenvoudig te bereiken, want we zitten slechts op 50 meter loopafstand vanaf station Putten.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder