VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Familie Overgoor Ben jij die enthousiaste student die ons komt versterken?

Op onze agrarische zorgboerderij krijgt de student de unieke kans om te ervaren hoe het agrarische leven eruitziet. De student wordt betrokken bij verschillende voorkomende werkzaamheden, waarbij hij of zij niet alleen leert over de praktijk van de landbouw, maar ook bijdraagt aan de dagelijkse gang van zaken op de boerderij. Dit biedt de mogelijkheid praktische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij gaan ervan uit dat de student beschikt over een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding. Bovendien verwachten wij dat de student geen problemen heeft met werken in de buitenlucht, geen bezwaar heeft tegen vieze handen en zich niet laat afschrikken door fysieke werkzaamheden.

Wat biedt het bedrijf?

Op onze mooie agrarische zorgboerderij krijgt de student de kans om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn in het groen en hoe dit kan bijdragen aan hun leerervaring. Ze kunnen leren over verschillende aspecten van het agrarische leven en hoe dit toegepast kan worden in de praktijk. Daarnaast bieden we de student de gelegenheid om in een rustige en inspirerende omgeving hun huiswerk te maken, wat bijdraagt aan en ontspannen leerervaring.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder