Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Hotel De Zwaan Gastheer/-vrouw - Medewerker bediening - HORECATIJGER

Doordat er binnen onze organisatie veel diversiteit is, zal geen werkdag hetzelfde zijn. Je kunt de dag beginnen met een ochtenddienst, waar je onze gasten verwend met een heerlijke kop koffie en een lekker ontbijt, waarna je anderhalf uur later over ons terras of in onze brasserie flaneert met onze geliefde bourgondische sandwiches van de lunchkaart. Door je alle fijne kneepjes van de horeca etiquette bij te brengen zal je onder begeleiding in de avonden meelopen in ons a la carte restaurant. Ook verzorgen wij vergaderingen, bruiloften, feesten en partijen. Hierdoor bieden wij als leerbedrijf veel diversiteit en kun jij als stagiaire/leerling je ambities bij ons verder ontwikkelen.;

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is spontaan, gastvrij, beschikt over een gemotiveerde energieke houding en pakt alle uitdagingen met 2 handen aan.

Wat biedt het bedrijf?

een dynamische, gevarieerde en boeiende baan binnen een dynamisch bedrijf; doorgroeimogelijkheden; Flexibele werkuren; een professionele werkomgeving; een bruisend jong team vol met ideeën; een marktconform salaris Fooi Reiskostenvergoeding

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder