Hotel Inn Salland B.V. Enthousiaste Gastheer/-vrouw
Bij Hotel & Brasserie Inn Salland is het altijd gezellig! Hier kun jij je horecahart helemaal kwijt. Ben jij op zoek naar een stageplek waar je veel kunt leren en groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij werken met veel plezier en energie in ons vak. In ons team van jonge, enthousiaste mensen krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding. We zorgen ervoor dat je steeds beter wordt in wat je doet en samen maken we jou een echte horecaheld! Hier werk je in een klein, gezellig team waar je alles leert om een topper in de horeca te worden. Kom jij bij ons de leukste tijd van je stage beleven?
Naar wie zijn wij op zoek?
Behulpzaam & proactief Enthousiast & leergierig Flexibel & gastvrij
Wat biedt het bedrijf?
Bij Hotel & Brasserie Inn Salland laten we je zien hoe leuk het horeca-vak is! We nemen je mee in ons bedrijf en zorgen ervoor dat jij alles leert over het vak. Je krijgt persoonlijke begeleiding van ons jonge, enthousiaste team. We werken hard, maar we maken het ook zeker gezellig! Het hotel is altijd in beweging en blijft zich ontwikkelen, dus er is altijd iets nieuws te leren. Wil je meer verantwoordelijkheid of groeien in je werk? Laat dan zien wat je kunt! En niet te vergeten, je krijgt ook een stagevergoeding, zodat je niet alleen leert, maar ook beloond wordt voor je harde werk. Kom jij bij ons de horeca ontdekken en groeien tot een echte topper?
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers