Kok

Brasserie 't Zusje Raamsdonksveer BV

Je bent medeverantwoordelijk voor het bereiden van maaltijden, het waarborgen van de productkwaliteit, het naleven van de voedselveiligheid, voorschriften en de schoonmaakprocedure.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een gedreven persoonlijkheid met veel flexibiliteit. Je kunt vlot (ABN) communiceren en makkelijke omgaan met onvoorziene situaties. Kan goed in teamverband werken. Zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren.

Wat biedt het bedrijf?

Als je binnen ons team past, maak je kans op een arbeidscontract.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder