Medewerker productietechniek

Aalbers Wico Op zoek naar een stage met vele mogelijkheden?

Geen dag is hetzelfde, doordat wij voor een groot deel maatwerk producten en projecten aanbieden aan onze klanten. Binnen ons bedrijf heb jij de mogelijkheid om de verschillende onderdelen van het vakgebied te ontdekken en leren. Naast zagen, boren, buigen, lassen, verbinden en bewerken van metaal kan je bij ons ook: - ontwerpen/tekenen - plaat- en profiel/buislasersnijden - robotlassen - knippen en kanten - plaatwalsen en 3D-profielwalsen - assembleren - monteren (buitendienstmontage)

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij hebben binnen ons team plaats voor studenten en nieuwe medewerkers die leergierig, enthousiast, gedreven en kwaliteitsgericht zijn met een afgeronde VMBO opleiding. Maar het allerbelangrijkste is dat dat de techniek jou aanspreekt!

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij aalbers|wico betekent dat jij terecht komt in een no-nonsense en professionele technische omgeving waar een enthousiast team van vakmensen klaar staat om hun kennis met jou te delen! Opleiden van medewerkers is belangrijk. We doen dat niet alleen door het aanbieden van externe opleidingen, maar juist ook door praktijkgericht werken en ‘leren van elkaar’. Onze praktijkbegeleiders zijn allemaal ervaren medewerkers die de ontwikkeling van studenten binnen het bedrijf belangrijk vinden. Wij bieden een veelzijdige leerplek binnen een groeiende organisatie met toekomstmogelijkheden. Na een succesvolle leerperiode kijken wij dan ook graag welke mogelijkheden er zijn! Dé kans om je te ontwikkelen als persoon en als professional!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder