Restaurant de Voortwisch
- Naam Restaurant de Voortwisch
- Leerbedrijf ID 100684524
- KvK naam V.O.F. Leemrijse
- KvK nummer 82518475
- KvK vestigingsnummer 000048745790
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31543562525
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Organisatieprofiel
- Omschrijving Restaurant de Voortwisch is gelegen bij Golfbaan de Voortwisch. Oorspronkelijk was het restaurant opgezet als clubhuis, waar golfers welkom waren om te genieten van een lunch of diner. Al sinds een aantal jaar is het clubhuis omgetoverd tot een volwaardig restaurant waar zowel golfers, als niet-golfers van harte welkom zijn. Onze gasten zijn dagelijks van harte welkom, niet alleen voor een diner in het restaurant, maar de dag kan al gestart worden met een heerlijk ontbijt, de middag met een degelijke lunch of ontspan op ons zonnige terras met een lekker drankje. Alle overheerlijke gerechten van onze kaart worden met liefde bereid door onze fantastische keukenbrigade. Op onze menukaart vind u naast overheerlijke gerechten ook ons wijnadvies. De wijnen van de menukaart worden geleverd door Heerlijkewijn.nl Ons eten Biologisch, seizoensgebonden, dagvers, lokaal en zelfgemaakt zijn de sleutelwoorden van onze keukenbrigade. Van deze producten maken zij de heerlijkste gerechten. Onze gerechten worden zorgvuldig samengesteld en allemaal geserveerd met bijpassend garnituur. Onze vriendelijke en vakkundige bediening zorgt ervoor dat u een heerlijke verblijf heeft. Fijn om te weten dat de gerechten smaken zoals je hoopt. De lunch– en menukaart worden regelmatig op het seizoen aangepast en ook de wijnkaart biedt een breed scala aan diverse mooie en betaalbare wijnen.
- Informatie Leren & Werken Als kok heb ik al meer dan 40 jaar ervaring in verschillende restaurantkeukens. Vanaf 1989 ben ik leermeester. Gedurende de afgelopen 30 jaar heb ik vele leerlingen opgeleid en ben ik zelfs enkele malen examinator geweest bij de praktijk examens. Kortom ik kan je alle fijne kneepjes van ons prachtvak leren en dat doe ik dan ook met heel veel liefde. Het mooiste vind ik het als je bij ons komt als onervaren leerling en aan het einde van je praktische leertijd bij ons in staat bent om volledig zelfstandig de nodige gerechten te bereiden, je een schat aan kennis over receptuur en technieken hebt opgedaan. En uiteraard hoop ik dat ik later bij je kan komen eten in het restaurant waar jij gaat werken. Of dat ik je als collega in ons eigen restaurant kan verwelkomen.
- Informatie Student Bij ons zijn alle studenten van opleidingen uit de omgeving welkom. Wij werken niet specifiek samen met 1 bepaalde opleiding, maar proberen iedereen met passie voor het vak een mogelijkheid te geven tot het opdoen van de nodige praktijk ervaring. Wel gaat onze voorkeur uit naar BBL leerlingen of leerlingen die een langere aaneengesloten stagetijd bij ons mee kunnen draaien.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Restaurant de Voortwisch
- Naam Restaurant de Voortwisch
- Leerbedrijf ID 100684524
- KvK naam V.O.F. Leemrijse
- KvK nummer 82518475
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 1-6-2021
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 1-6-2021
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Restaurant de Voortwisch
- Naam Restaurant de Voortwisch
- Leerbedrijf ID 100684524
- KvK naam V.O.F. Leemrijse
- KvK nummer 82518475
Contactpersonen (1)
-
Esther Leemrijse-Maijs Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV