Kok

Ouwehands Dierenpark B.V. Stage Facilitair en Horeca niveau 2 t/m 4 - leerjaar 1 t/m 4

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: • Het bereiden van lekkere maaltijden en snacks; • Het bereiden van hippe koffievarianten, we trainen je tot een echte Barista! • Counterverkoop en kassawerkzaamheden; • Ondersteuning van onze spoelkeuken brigade; • Als F&B medewerker ben je inzetbaar in één of meerdere locaties. We zoeken collega’s voor zowel de keuken als bediening. Je voorkeur kun je aangeven in ons kennismakingsgesprek. Onze locaties bestaan uit de verschillende restaurants, mobiele outlets, terrassen- en evenementenlocaties; • Bestellingen leren plaatsen en magazijn werkzaamheden; • Evenementen meedraaien en geheel zelf klaarzetten.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je bent het gezicht van Ouwehands Dierenpark, dus je werkt graag in een bedrijf waar gastvriendelijkheid en beleving voorop staan! • Je werkt naast de gebruikelijke werkzaamheden graag mee tijdens events en bezorgt onze gasten een geweldig feest; • Je werkt ook graag in de weekenden en op feestdagen; • Je bent 16 jaar of ouder.

Wat biedt het bedrijf?

• Een unieke werkomgeving, het maakt je echt trots als je zegt ‘’ik werk in de dierentuin’’! • Een informele werksfeer waar er wordt gekeken naar jouw ontwikkeling • Flexibiliteit in je rooster • Elk jaar een knalfeest met kerst waar je dan zelf aan de goede kant van onze truckbar staat • Een baan die er echt toe doet! Hoe meer omzet, hoe meer Ouwehands Dierenpark ook kan bijdragen aan natuur- en soortbehoud • Een stagevergoeding, wanneer je minimaal 4 dagen in de week stageloopt

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder