Manager / ondernemer horeca

Ouwehands Dierenpark B.V. Stage Facilitair en Horeca niveau 2 t/m 4 - leerjaar 1 t/m 4

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: • Het bereiden van lekkere maaltijden en snacks; • Het bereiden van hippe koffievarianten, we trainen je tot een echte Barista! • Counterverkoop en kassawerkzaamheden; • Ondersteuning van onze spoelkeuken brigade; • Als F&B medewerker ben je inzetbaar in één of meerdere locaties. We zoeken collega’s voor zowel de keuken als bediening. Je voorkeur kun je aangeven in ons kennismakingsgesprek. Onze locaties bestaan uit de verschillende restaurants, mobiele outlets, terrassen- en evenementenlocaties; • Bestellingen leren plaatsen en magazijn werkzaamheden; • Evenementen meedraaien en geheel zelf klaarzetten.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je bent het gezicht van Ouwehands Dierenpark, dus je werkt graag in een bedrijf waar gastvriendelijkheid en beleving voorop staan! • Je werkt naast de gebruikelijke werkzaamheden graag mee tijdens events en bezorgt onze gasten een geweldig feest; • Je werkt ook graag in de weekenden en op feestdagen; • Je bent 16 jaar of ouder.

Wat biedt het bedrijf?

• Een unieke werkomgeving, het maakt je echt trots als je zegt ‘’ik werk in de dierentuin’’! • Een informele werksfeer waar er wordt gekeken naar jouw ontwikkeling • Flexibiliteit in je rooster • Elk jaar een knalfeest met kerst waar je dan zelf aan de goede kant van onze truckbar staat • Een baan die er echt toe doet! Hoe meer omzet, hoe meer Ouwehands Dierenpark ook kan bijdragen aan natuur- en soortbehoud • Een stagevergoeding, wanneer je minimaal 4 dagen in de week stageloopt

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder