Zelfstandig werkend kok

Piatto Rhenen B.V. Piatto Rhenen zoekt leerling zelfstandig werkend kok/kok!

Heb je passie voor de moderne Italiaanse keuken, hou je van pure en eerlijke producten en maak je graag de fraaiste creaties op het bord? Dan is de vacature voor bij Piatto Rhenen je op je lijf geschreven! Bij Piatto Rhenen eet je Italiaans georiënteerde gerechten met een moderne twist. Het zijn gerechten ter grootte van een voorgerecht. Ook maken we pizza’s net even anders dan standaard en onze gasten zijn weg van de Piatto Platters. Dit zijn grote ‘tapas’ achtige schalen met heel veel lekkers om samen te delen. Wij werken met verse en goede producten.   Bij Piatto Rhenen hebben we niets te verbergen. In de volledig open keuken volg je de koks op de voet. In de zomer kan er zowel buiten als binnen gegeten worden. In de winter kunnen gasten voor de gashaarden genieten van al ons lekker.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten we van jou? We verwachten dat je sociaal vaardig bent en graag met collega’s werkt Bereid bent om je collegiaal op te stellen Stressbestendig bent en rustig blijft, ook wanneer het niet goed loopt op de avond Dat je schoon en hygiënisch werkt en voor jezelf bent We vinden het fijn als je naast je drukke baan een sociaal leven hebt waar je plezier & ontspanning uit weet te halen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat heeft piatto jou te bieden? training - cursussen - doorgroeimogelijkheden - kansen We vinden het belangrijk mensen de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en zo een band te creëren om samen een toekomst op te bouwen. Je werk is een plek waar je veel bent, en daarom willen we medewerkers kansen bieden om die plek zo leuk mogelijk te maken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder