Zelfstandig werkend kok
Shared-dining restaurant Sal do Mar in Rhenen is per september op zoek naar een gemotiveerde leerling voor in de keuken. Chefkok Zoƫ Lensen deed ervaring op het hoogste niveau van de horeca (Ciel Bleu, Oud Sluis, de Kromme Dissel en het laatst bij The Jane in Antwerpen, waar ze sous-chef was). Zij won de eerste prijs tijdens haar studie: de Gouden Garde en op 22jarige leeftijd werd ze gekroond tot Nationaal Kampioen jonge kok en won hiermee het prestigieuze Zilveren Koksmes.
Door het succes is met name de keuken uit zijn jas gegroeid. De keuken wordt grondig onder handen genomen en uitgebouwd. Eindelijk ook ruimte om een leerling-kok de passie voor het vak bij te brengen en goed op te leiden.
Naast de werkzaamheden die je vanuit school moet doen, krijgt je als leerling-kok in het team jouw eigen verantwoordelijkheid. Werken in een klein keukenteam, met veel aandacht, kans om je talent te ontwikkelen en van je opleiding een succes te maken!