Leidinggevende keuken

Van der Valk Hotel Ridderkerk Jouw passie voor koken

Jouw enthousiaste glimlach en serviceverlenende houding zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Samen maken we er voor onze gasten een topbeleving van. Wij bieden stageplaatsen op diverse afdelingen. Als stagiair loop jij mee met ervaren medewerkers en verricht jij onder toezicht de dagelijkse werkzaamheden op de betreffende afdeling. Onze leidinggevenden zijn enthousiast, ervaren en in het bezit van een Leermeesterdiploma waardoor zij jou goed kunnen opleiden en begeleiden. Het is gezellig en de sfeer is goed! Veel gasten, veel collega’s en genoeg uitdaging. Geen dag is voorspelbaar. Wat wel vast staat is het stagerooster (tijdig opgesteld en digitaal kenbaar gemaakt) en de registratie van de stage-uren (middels een digitaal kloksysteem). De randvoorwaarden zijn dus prima geregeld zodat jij alle energie kunt gebruiken om veel te leren, te groeien en om samen met het team goed voor onze gasten te zorgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

In de Keuken worden zowel warme als koude gerechten bereid en doorgegeven voor consumptie. De keuken bestaat uit de afdelingen: A La Carte, Mise en Place (MEP), Live Cooking en Banqueting. Er wordt gewerkt volgens receptuur en met moderne apparatuur. Ons team bestaat uit een grote groep enthousiaste medewerkers die allemaal op gastvrije wijze aan het werk zijn. Om dit niveau op peil te houden is minimaal een sterke interesse in de gastvrijheidsindustrie/hospitality en een “horecagevoel” echt een vereiste. Afhankelijk van de gevolgde opleiding, wordt een specifieke stageplaats toegewezen. Stage/Leerplaats/Werkervaringsplaats of een andere leervariant? Wij hebben mogelijkheden om op elk niveau stagiaires en leerlingen te begeleiden. Ook hebben wij BBL plaatsen beschikbaar.

Wat biedt het bedrijf?

Stagelopen in een horecabedrijf betekent wel dat er vaak stagegelopen moet worden op momenten dat veel andere mensen vrij zijn. Dat hoort er ook bij. Echter, de stagedagen zijn relatief lang waardoor je de stage-uren vaak in 4 dagen kunt invullen. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een goede balans tussen je werk en je privéleven. Als “lid van het Hotel Ridderkerk team” kun je bijvoorbeeld met 50% korting in veel van de hotels in zowel binnen- als buitenland overnachten. Ook voor familie, vrienden en kennissen wordt vaak iets extra’s gedaan. Enthousiast geworden? Volg jij een horeca gerelateerde opleiding en vind je het leuk om veel te leren in een grote horecaorganisatie? Of zit jij nog op de middelbare school en lijkt het je leuk om een horeca gerelateerde vervolgopleiding te gaan volgen? Solliciteer dan nu online via www.vacatureshotelridderkerk.nl - ! Alleen online solliciteren is mogelijk!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder