Restaurant Vandeijck zondag en maandag gesloten. Tevens genoeg mogelijkheden om in overleg andere weekenddagen vrij te kunnen vragen.
de student loopt mee in het keukenteam. Hij/zij staat bij een chef d'partie en wordt door hem of haar begeleid. Taken: MEP, dresseren borden, meedenken in nieuwe gerechten en meedraaien in het service. We zijn een keukenteam van 6 personen en werken met z'n allen op een mooi niveau.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder