Allround Assistant Business Services

Brinks Transport Rijssen B.V. Stage Allround Assistent Business Services (Customer Service / Warehouse kantoor / Marketing)

Wij bieden je graag een boeiende en afwisselende stageplaats aan waar je verantwoordelijkheid leert nemen en je jouw klantvriendelijke en servicegerichte instelling verder kunt ontwikkelen. Dit kan een plek zijn op ons warehouse kantoor maar kan ook een plek bij onze Customer Service zijn. Samen kijken we naar wat er goed bij jou past. Je loopt stage in een enthousiast en betrokken team dat graag een stap extra zet voor onze klanten. Taken tijdens jouw stage kunnen zijn: het behandelen van inkomende en uitgaande telefoontjes, het behandelen van binnenkomende e-mails, het verwerken van orders en diverse overige administratieve handelingen. Wij helpen je graag bij de stageopdrachten die gemaakt dienen te worden en logischerwijs kun je hiervoor breed binnen onze organisatie kijken. Wil je jezelf verder ontplooien en meer leren over de wereld van transport & logistiek? Wie weet is deze stage dan wat voor jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent leergierig en communicatief sterk. Daarnaast heb je een klantvriendelijke en servicegerichte instelling. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Brinks is een snel groeiend en stabiel familiebedrijf dat al meer dan 160 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt en bezitten een modern wagenpark (met eigen garage) en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 220 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service. Onze mensen zijn oprecht betrokken bij hun werk én bij elkaar, daar zijn we trots op! Wat je nog meer kunt verwachten van ons? - Stagevergoeding - Leuk werk in een nog leuker team - Doorgroeimogelijkheden - Elke week vers fruit voor iedereen - Actieve personeelsvereniging met allerlei leuke activiteiten - Gezellige afsluiting van de werkweek in onze sfeervolle kantine Mocht je stage goed bevallen dan is er een kans dat je bij ons kunt blijven werken. Maak jij binnenkort deel uit van #debrinksfamilie?

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder